At blive brugt af ham

Gud ser dig – du har stor betydning

David er måske overvældet over Gud. Og hans liv har da også ændret sig totalt!

Gennem profeten Natan sagde Gud til David: “Jeg har hentet dig fra græsgangen, hvor du vogtede får, til at være hyrde over mit folk Israel” (1 Krøn 17,7). Fra fårehyrde til konge! Lidt af et karriereskift.

Et skift som Gud ville i Davids liv, Gud siger videre: “Han skal bygge mig et hus, og jeg vil grundfæste hans trone til evig tid” (vers 14). Guds kald.

Efter alle Guds ord, “da gik kong David ind og satte sig for Herrens ansigt og sagde: ‘Hvem er jeg, Gud Herre, og hvad er mit hus, siden du har ladet mig nå så vidt? Du syntes endda ikke, det var nok, Gud, så du har givet din tjeners hus løfter langt ud i fremtiden. Du har set mig som et menneske af stor betydning, Gud Herre‘ “ (vers 16-17).

Den sidste sætning ‘så’ jeg særligt en dag. Det gjorde godt at mærke, at jeg også har betydning for Gud. Gud ser mig. Og jeg vil give det videre: Gud ser dig! Du har stor betydning for Gud!

Han vil også noget med dit liv. Sammen med ham vil du også se og opleve noget, der rækker langt ud over dig selv. Fordi Gud er Gud.

David siger videre: “Herre, der er ingen som du, ja, der er ingen Gud uden dig” (vers 20).

Ja, der er ingen som ham, at leve sit liv sammen med! Og sammen med ham får dit liv langt mere betydning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *