At blive brugt af ham,  At være elsket

Hvordan taler du om dig selv – taler du sandt?

Guds ord forvandler mennesker! Og jeg fik lov at være med.

Vi mødtes over et måltid mad. Vi kendte ikke hinanden i forvejen. Så vi delte lidt om, hvad vi gjorde og var optagede af. Da han hørte, at jeg var forfatter til Elsket af Ham, skete der noget med hans ansigt.

Kan du huske stykket om Liflige ord, spurgte han, om hvordan man taler om sig selv? Det brugte Gud til at forvandle mit liv.

“Liflige ord er flydende honning, sød for sjælen og lægedom for kroppen” (Ord 16,24).

Og nu et lidt fra Elsket af Ham, den 15. august:

Hvad taler du med dig selv om? Hvad siger du til dig selv og om dig selv? Også for dine tanker gælder ordsproget: “Liflige ord er flydende honning, sød for sjælen og lægedom for kroppen.” Du kender måske til tanker som: “Det klarer jeg aldrig”, “Åh hvor er jeg dum”, “Åh hvor jeg ensom, ingen kan li’ mig”. Anhold de tanker! Er de sande? Spørg dig selv, hvor de lige kommer fra. Er det de tanker Gud har om dig?

Hvor kommer den negative selv-snak fra? Den er ikke sand! Gud elsker dig enormt!

Han vil hjælpe dig med at ændre dårlige tanker om dig selv, Paulus kalder det at ”nedbryde tankebygninger” og at “gøre enhver tanke til en lydig fange hos Kristus” (2 Kor 10,4-5). Beslut dig for at stoppe de negative tanker og lad dig fylde med de liflige honning-ord, som Jesus tænker om dig. Det vil være så sødt for dit sind, og det vil være lægedom for din krop.

Gud vil også hjælpe dig – og mig – til at blive forvandlede – så vores perspektiv på os selv mere og mere bliver i overensstemmelse med hans perspektiv på os.

Du Guds elskede! – sådan kan du møde livet!

(Elsket af Ham se mere her)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *