At modtage

Jesus lover ekstraordinært afkast

Jesus lover dig, at han vil gøre stor forskel i dit liv!

Det gør han med en ekstraordinær fortælling. En almindelig fortælling med et mirakuløst udkomme.

Det er i lignelsen om sædemanden. Fire slags jord. De tre lykkes ikke rigtig. Men den fjerde – sæden i den gode jord – giver resultat: “Men noget faldt i god jord og gav udbytte, noget hundrede, noget tres og noget tredive fold” (Matt 13,8). Normalen var, at jorden gav tilbage med en faktor fem. Så selv tredive gange var enormt meget mere!

Enormt meget mere. Det er det, Jesus gør og vil gøre i dit liv.

Kom til ham for at modtage. Giv ham lov til at røre alt i dit liv. Det er grobunden for, at hans kan vokse i dig. Blive til mere. En proces som sker over tid. En proces som er hans – ja, når du bare koncentrer dig om at være forbundet med ham – så tager han sig af væksten.

“Med Guds rige er det ligesom en mand, der har tilsået jorden; han sover og står op, nat og dag, og kornet spirer og vokser, uden at han ved hvordan. Af sig selv giver jorden afgrøde, først strå, så aks, så fuld kerne i akset” (Mark 4,26-28).

Jesus, jeg overgiver mig til dig og din gerning i mit liv. Tak, at du gør langt udover, hvad jeg kan forestille mig. Tak, for alt det du giver mig. Tak, at du er – lige her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *