At være elsket

Kom – han tager imod dig

Du er vigtig for Gud!

Om du er lille, om mennesker ikke tænker, at du er noget, om du ikke selv føler dig ret meget værd – STOP – det er ikke det, som Gud tænker! Du betyder alt for ham, og han elsker dig højt!

Se denne lille beretning om Jesus og de små: “Og de bar nogle små børn til Jesus, for at han skulle røre ved dem; disciplene truede ad dem, men da Jesus så det, blev han vred og sagde til dem: ‘Lad de små børn komme til mig, det må I ikke hindre dem i, for Guds rige er deres. Sandelig siger jeg jer: Den, der ikke modtager Guds rige ligesom et lille barn, kommer slet ikke ind i det.’ Og han tog dem i favn og lagde hænderne på dem og velsignede dem” (Mark 10,13-16).

Det er ham, du beder til! Jesus, som lærte os at bede med ordene: “Vor Fader” (Matt 6,9).

Jesus blev vred, da disciplene forsøgte at forhindre, at børnene blev båret frem for Jesus. Og de facto: Ingen kunne hindre, at børn blev båret frem for Jesus – for Jesus sørgede for at åbne vejen.

Ingen kan hindre, at du bliver forbundet med ham, som elsker dig som en far. Han vil også tage dig tæt ind til sig, lægge sine hænder på dig og velsigne dig. Lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *