At modtage

Herlige ting fra ham til dig

Det var en dejlig dag. Sabbat. Vi var i kirke på ferie. En kirke, som vi har været i mange gange efterhånden.

Ja, og mange gange har jeg takket Gud for det verdensomspændende fællesskab, som jeg er en del af – kirke hjemme, kirke ude – altid et sted, jeg hører til – altid mennesker, som favner og inviterer ind – relationer.

Denne sabbat var der først fællesspisning i det fri. Herefter var vi inviteret hjem til nogen, som det viste sig, vi havde mange snitflader med. Dagen sluttede med sang, læsning fra Bibelen, bøn.

En dejlig dag gled over i en hyggelig tur ‘hjem’ til vores feriebolig. På sengekanten læste jeg dette vers: “Du lærer mig livets vej, du mætter mig med glæde for dit ansigt, du har altid herlige ting i din højre hånd” (Sl 16,11). Amen, tak Gud!

Ja, det er Gud, som mætter mig! Han giver herlige ting! Denne dag indeholdt flere herlige ting, end jeg havde forestillet mig. Tak, min far!

Hans hjerte, tanker og hænder er fulde af herlige ting – til dig! Kom til ham og bliv mættet. Overgiv din vej til ham – lad ham lære dig livets vej, lad ham lede dig til trosfællesskab med andre, modtag med åbent hjerte de herlige ting, som han giver dig – dag for dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *