At være sammen med ham

Se det fra stedet sammen med Jesus

Nogle gange befinder vi os ligesom i en tornado eller kaos, eller hvad du nu vil kalde det. Situationer, som rammer os som en tung, mørk nedtrykthed; vi ved ikke, hvordan vi skal agere; vi mærker, at vi ikke magter.

Jeg har oplevet sådanne situationer, hvor Gud har flyttet mig fra at stå i det, til at stå udenfor det og så se på det sammen med Jesus.

Det gør verden til forskel. Når jeg er udenfor – sammen med Jesus – så overtager han lige så stille ansvaret. Jeg slipper min byrde. Jeg overtages ikke af alt det, der sker i tornadoen, men jeg er elsket, fattet og glad ved siden af Ham. Mit perspektiv og mine følelser af magtesløshed erstattes af følelser af tryghed – for han kan og ved. Jeg overgiver mig til hans perspektiv – uden at jeg helt ved, hvad det betyder.

Overgivelse.

“Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile. Tag mit åg på jer, og lær af mig, for jeg er sagtmodig og ydmyg af hjertet, så skal I finde hvile for jeres sjæle. For mit åg er godt, og min byrde er let” (Matt 11,28-30).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *