At være elsket

Umuligt bare fordi du er født sådan?

Vores tanker bliver så let i sporet: Sådan er det.

‘Fakta’ om vores liv. Sådan har jeg altid været. Sådan har alle altid sagt til mig, at jeg er. Jeg har vænnet mig til, at det skal være sådan. Selvom det kan være ting, der ikke er ‘verdens bedste’ for hverken mig selv eller mine omgivelser – så ønsker jeg måske ikke engang længere, at det skal være anderledes.

Kan Jesus ændre alt? Ja, det kan han faktisk, for han er Skaber og kan skabe det, der ikke er.

Elsker Jesus mig da ikke, som jeg er? Jo. Faktisk kan du ikke gøre eller ændre noget i dit liv, som vil få Jesus til at elske dig mere. Han elsker dig med en total kærlighed!

Og nu til den bibelske beretning, som jeg har i tanke: “På sin vej så Jesus en mand, der havde været blind fra fødslen” (Joh 9,1). Sådan havde det altid været. Ingen havde forventet, det skulle blive anderledes. Disciplene var optaget af, hvem det var, der havde syndet, om det var ham selv eller hans forældre.

Åh, Jesus var ikke optaget af synd, faktisk. “Hverken han selv eller hans forældre har syndet, men det er, for at Guds gerninger skal åbenbares på ham” (Joh 9,3).

Sådan! Forvandlingen i dit liv handler om Guds skønne gerninger dit liv! Han elsker dig, og han vil lade sin nåde gennemstrømme dit liv hver eneste dag. Og sammen med ham – så forvandles du.

Sammen med Jesus kan du ikke leve i den grundantagelse mere, at noget er umuligt – fordi han er Skaberen. Du ved ikke, hvad han kommer til at gøre af herlige ting i dit liv. Sæt ikke begrænsninger – men giv ham lov til at røre alt i dit liv – som Skaber.

Han elsker dig så højt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *