At være sammen med ham

Jesus vil gerne komme igen

Ja, jeg tror, at han virkelig glæder sig til at komme igen!

I Johannesevangeliet kapitel 14-17 finder vi det sidste, Jesus siger til disciplene forud for sin tilfangetagelse og korsfæstelse. I begyndelsen siger Jesus: “Jeg går bort for at gøre en plads rede for jer. Og når jeg er gået bort og har gjort en plads rede for jer, kommer jeg igen og tager jer til mig, for at også I skal være, hvor jeg er” (Joh 14,2-3).

Og til sidst siger han: “Fader, jeg vil, at hvor jeg er, skal også de, som du har givet mig, være hos mig, for at de skal se min herlighed, som du har givet mig, for du har elsket mig, før verden blev grundlagt” (Joh 17,24).

Jesus elsker dig – Jesus vil, at du skal være, hvor han er – og han glæder sig, til du kommer!

Jesus længes efter at samle alle sine omkring sig for evigheden. Ja, jeg tror, han har længtes efter det, lige siden det crashede i Paradis. Han glæder sig til at genskabe Paradis og den plan, han havde for os fra begyndelsen af.

Og så er hans timing perfekt. Han længes nemlig efter, at så mange som muligt skal være med. Så han ‘lukker ned’ for menneskers mulighed for at vælge ham og evigheden lige præcis, når timingen er rigtig – når alle har haft muligheden for at vælge ham.

Jeg har valgt! Og jeg glæder mig så meget til at være sammen med Jesus for evigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *