At have tillid

Der er plads til troende i Guds rige

Interessant. Hvad havde du ellers forventet? Ikke-troende måske?

Hmmm… Indrømmet… Det kan nogle gange være svært at se hvem, der er hvem…

Og nu denne romerske officer, han troede mere end nogen i Israel! Hvem skulle have forventet det? Selv om Jesus står der, at han undrede sig, da romeren udviste så stor tro.

Jeg tror faktisk, at Jesus jublede indeni, for her så han et glimt af, hvordan hans komme til denne jord ville gøre forskel! For de mange! For der er plads til troende i Guds rige. Troende fra alle nationaliteter og steder, du måske ikke ville forvente…

Jesus sagde: “Jeg siger jer: Mange skal komme fra øst og vest og sidde til bords med Abraham og Isak og Jakob i Himmeriget, men Rigets egne børn skal kastes ud i mørket udenfor” (Matt 8,11-12).

Ja. Selvom alle er født til frelse – er ingen født til frelse: Du må tro. Alle troende bliver frelst.

Enkelt.

Og det er ikke svært at tro. Det er bare at komme til Jesus: “Da Jesus gik ind i Kapernaum, kom en officer hen og bad ham” (Matt 8,5).

Kom.

Kære Jesus – vi kommer til dig! Nogen af os mærker ingenting – og det forvirrer… Men Jesus, vi kommer… Vi erkender, at bare at vi kommer til dig – det er tro! Tro, du ser og tager imod. Ja, tro du selv har lagt i os. Tro der i selskab med dig vil vokse.

Jesus, vi kan næsten ikke vente. Vækst os nu! Tak!

Kun Jesus kan se, hvem der er hvem. Og Jesus ser troen i dit hjerte!

(Andagtsstykkerne fra 25/6-1/7 er med afsæt i beretningen i Matt 8,5-13)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *